Cinčanje

Osnovna djelatnost Cinčaonice je antikorozivna zaštita čelika postupkom vrućeg cinčanja. Proizvodni kapacitet sastoji se od pogona za diskontinuirano cinčanje i pogona za automatsko cinčanje sustavom centrifuge. 
 
Kapacitet Cinčaonice u Dugom Selu je 31.000 t različitih vrsta proizvoda godišnje. Od toga oko 50 posto kapaciteta je oprema koju proizvodi Dalekovod proizvodnja, a ostalo koriste drugi metaloprerađivači.

Cinčaonica se sastoji od najsuvremenijih pogona za cinčanje:
1. Pogon za cinčanje vijčane robe i malih komada koje treba centrifugirati; predviđa se kao zatvoreni, potpuno automatizirani pogon s kadom za cinčanje dimenzija 3000x1000x1500 mm
2. Za cinčanje velikih komada predviđena je linija za cinčanje s kadama 13000x1800x2800 mm
 
Usluge pocinčavanja:

Raznih čelično-rešetkastih konstrukcija, cijevnih i poligonalni stupova, zaštitnih, sigurnosnih i ukrasnih ograda, kontejnera, bojlera, armatura i drugih proizvoda od čelika duljine do 12,5 m, vijčane robe, matica, podloški, ovjesne i spojne opreme.
 
Uprava društva Cinčaonica usluge d.o.o. se opredjelila za poslovanje prema sustavima upravljanja, te donijela politiku sustava upravljanja kvalitetom i okolišem, te politiku sustava upravljanja sigurnošću i zaštitom na radu.
U Cinčaonici usluge d.o.o. uspostavljeni su i primijenjeni slijedeći sustavi upravljanja ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007

Politika sustava upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu

Politika upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša

Zaposlenici cinčaonice primjenom dugogodišnjeg iskustva i najsuvremenijih tehnoloških dostignuća vezanih uz ovu tehnologiju u mogućnosti su odgovoriti na visoke zahtjeve tržišta te klijentima pružiti cjelovitu i kvalitetnu uslugu.
vrh stranice